2.27.2014

Lamb Spare Rib ラムのスペアリブ



The picture is lamb spare ribs.  Turned out to be very nice... BUT I don't think I can make the same again....!!

They were marinated with soy sauce, sweetener, grounded garlic, homemade tomato sauce.  The sesame and flax seed on top.  Grilled for 7 minutes each side and left in the oven for 15 minutes.....

We get fish twice a week, today was cod.  Lemon, sake, salt and pepper on top, covered by foil and put into oven....  Easy!!
 

上の写真手前に見えるのはラムのスペアリブ。もう2度と同じ味はできないと思うけど、醤油、先日作った手作りケチャップ、塩コショウ、甘味料。上に乗ってるのはゴマとフラックス(アマ)の種。オーブンで片面7分ずつ、そのあとそのまま15分。なかなかでした。

週2回やってくる魚屋さんから今日買ったのはたら。レモン、酒、塩コショウを載せてアルミホイルで覆ってオーブンへ。

毎度ですが、かなり手抜きでございます(笑)

No comments:

Post a Comment