The picture is lamb spare ribs. Turned out to be very nice... BUT I don't think I can make the same again....!!
They were marinated with soy sauce, sweetener, grounded garlic, homemade tomato sauce. The sesame and flax seed on top. Grilled for 7 minutes each side and left in the oven for 15 minutes.....
We get fish twice a week, today was cod. Lemon, sake, salt and pepper on top, covered by foil and put into oven.... Easy!!
上の写真手前に見えるのはラムのスペアリブ。もう2度と同じ味はできないと思うけど、醤油、先日作った手作りケチャップ、塩コショウ、甘味料。上に乗ってるのはゴマとフラックス(アマ)の種。オーブンで片面7分ずつ、そのあとそのまま15分。なかなかでした。
週2回やってくる魚屋さんから今日買ったのはたら。レモン、酒、塩コショウを載せてアルミホイルで覆ってオーブンへ。
毎度ですが、かなり手抜きでございます(笑)
No comments:
Post a Comment